RAIL - navodila za montažo

Montaža dodatka RAIL na cevni radiator BIAL ALTA (ali ALTAmidd) je enostavna in za namestitev ne potrebujete orodja. Dodatek lahko namestite po višini po vaši želji. S posebnima zaskočkama dodatek fiksno pritrdite na radiator.

Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.
SHELF - navodila za montažo

Montaža dodatka SHELF na cevni radiator BIAL ALTA (ali ALTAmidd) je enostavna in za namestitev ne potrebujete orodja. Dodatek lahko namestite po višini po vaši želji. S posebnima zaskočkama dodatek fiksno pritrdite na radiator.

Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.

 

BOX - navodila za montažo

Montaža dodatka BOX na cevni radiator BIAL ALTA (ali ALTAmidd) je enostavna in za namestitev ne potrebujete orodja. Dodatek lahko namestite po višini po vaši želji. S posebnima zaskočkama dodatek fiksno pritrdite na radiator. V odprtine v BOX-u z uvijanjem namestite priložene posode ali držalo za toaletni papir.

Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.
DRYER - navodila za montažo

Montaža dodatka DRYER na cevni radiator BIAL  ALTA (ali ALTAmidd) je enostavna in za namestitev ne potrebujete orodja. Dodatek lahko namestite po višini po vaši želji. S posebnima zaskočkama dodatek fiksno pritrdite na radiator.

Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.MASK - navodila za montažo

Montaža dodatka MASK (okrasna maska iz aluminija) na cevni radiator BIAL ALTA (ali ALTAmidd) je enostavna in za namestitev ne potrebujete orodja. Masko s pritiskom namestite na radiator.


Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.RADIATOR - navodila za montažo

Montaža radiatorja BIAL je enostavna. Nosilce namestite na izbrane horizontalne cevi, tik ob vertikalni cevi. kot je navedeno v priloženih navodilih. Upoštevajte navodila o izbiri horizontalne cevi, na katero namestite nosilec radiatorja, da boste kasneje lažje in brez težav lahko namestili dodatke SMART ali STYLE ME.

Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.NOSILEC RADIATORJA - navodila za montažo

Nosilec radiatorja BIAL je zasnovan tako, da je montaža radiatorja enostavna in univerzalna. Z njim lahko na zid pritrdite tudi radiatorje z ukrivljenimi horizontalnimi cevmi. Nosilec je vrtljiv po vertikalni osi in z njim lahko radiator namestite tudi na neravno steno.


Navodila za montažo so priložena izdelku. Animacijo montaže si lahko ogledate tudi v video navodilu.
ELEKTRIČNI GRELEC - navodila za uporabo

Električni grelec ELS
Električni grelec se uvijači v vertikalno cev cevnega radiatorja (navoj 1/2"). Medij v radiatorju je voda. Z električnim grelcem ELS uravnavate TEMPERATURO RADIATORJA. Več o pravilni montaži in uporabi si preberite v navodilih.


Električni grelec ILS
Električni grelec se uvijači v vertikalno cev cevnega radiatorja (navoj 1/2"). Medij v radiatorju je voda. Z električnim grelcem ILS uravnavate TOPLOTNO MOČ radiatorja. Več o pravilni montaži in uporabi si preberite v navodilih.

Izdelava:MMstudio